Videotuotanto

Olet löytänyt perille meidän ydinosaamiseen eli videotuotantoon! Teemme videomainoksia sosiaaliseen mediaan, nettisivuille ja televisioon eri puolella Suomea. Tarinamuotoinen, tunteita herättävä videomainonta on aina ollut lähellä sydäntämme. Myös tapahtumista ja musiikkivideoista löytyy vuosien kokemus.

Paljonko videotuotanto maksaa? Tässä hiukan suuntaa hinnoittelulle:

Lyhyt somepätkä alk. 800€ + alv 24%

Yritysesittelyvideo alk. 1800€ + alv 24%

Asiakastyytyväisyysvideo alk. 1200€ + alv 24%

Täytyy kuitenkin muistaa, että jokainen projekti vaatii eri panostuksia; suunnittelu, näyttelijät, ääninäyttelijät, musiikki jne. Laajemmissa projekteissa kustannukset saadaan kohtuullisiksi hyödyntämällä kuvauspäivät suunnitelmallisesti.

Soita ja kysy lisää 040 163 4555 /Pekka tai jätä tarjouspyyntö pekka@huurumedia.com

Alla muutamia meidän tekosia, lisää löytyy Youtube -kanavaltamme!

Dokumenttijakso Blind Channel // Sick & Dangerous Tour EP2 (UK + EU)

Joona on jo useamman vuoden ajan kuvannut Blind Channel-yhtyeen matkaa menestykseen. Vuodesta 2020 alkaen olemme kuvanneet materiaalia dokumenttisarjaan ja tässä pientä pätkää bändin omilta Youtube-sivuilta.

Lapkaara x Sami Hedberg

Lapkaaran Pietu teki täydellisen fiksin Sami Hedbergin valkoisen BMW X6-auton sisustaan, konetilaan ja ulkopintaan. Video on tarkoituksella pitkä ja tarkoitettu fiksauksesta kiinnostuneiden silmäkarkiksi. Kuvattiin kaksi kuvauspäivää Oulussa ja yksi auton luovutuksen yhteydessä Helsingissä.

Lyhyt somevideo: Ideapark Oulu

Tässä on hyvä esimerkki sosiaalisen median videosta, minkä jaksaa kaikki katsoa loppuun asti. Näitä voi toteuttaa erittäin kustannustehokkaasti, kun kaikki on suunniteltu hyvin ja kuvamateriaalia kerätään talteen aikaisemmista yrityksen videotuotannoista.

Yritysesittelyvideo: Chocosomnia

Tämä projekti on meidän ”ilmianna yritys, joka ansaitsee ilmaisen videomainoksen”-projektista, jonka käynnistimme vuoden 2020 lopussa. Ajatuksena oli auttaa nuorta ja kasvavaa yritystä, mutta siinä samalla pääsimme toteuttamaan omaakin ajatusta markkinoinnista.

Keskitalon Ylämaankarja x Tilalta.fi

Esittelyvideo Tilalta.fi palveluun. Keli oli haastava, mutta eläimet eivät siitä välittäneet yhtään, joten saatiin video tehtyä!

Yritysesittelyvideo: Boogie Software

Laajempi tuotanto missä hyödynnettiin 3D-mallinnusta Jantzu Designin kanssa yhteistyössä.

Asiakastyytyväisyysvideo: Kotisol

Vietettiin pitkä ja helteinen kuvauspäivä Kotisolin poikien kanssa Riihimäellä Jukka ja Sari Jalosen vieraana.

Oulun Mahti x Pohjola Rakennus

Tarinamuotoinen videomainos Taloyhtiö Oulun Mahdista. Pääsimme kuvaamaan Ranuan karhuja ja Oulun kaupungin upeaa maisemaa osaavien näyttelijöiden kanssa.

Musiikkivideo

Meidän Joonan ja Jukan taidonnäyte käsikirjoituksesta, kuvauksesta, ohjauksesta, valaistuksesta ja editoinnista musiikkivideon muodossa.

Brändivideo / Buli Clothing

Vähän vauhdikkaampaa tyyliä meidän tuotannoista. Videossa on yhdistetty useampi eri teema siten, että ne on jatkossakin muokattavissa eri järjestykseen tai lyhyemmäksi videoksi.