Videotuotanto

Olet löytänyt perille meidän ydinosaamiseen! Teemme videomainoksia sosiaaliseen mediaan, nettisivuille ja televisioon eri puolella Suomea. Tarinamuotoinen, tunteita herättävä videomainonta on aina ollut lähellä sydäntämme. Myös tapahtumista ja musiikkivideoista löytyy vuosien kokemus. Videotuotannosta yrityksessämme vastaavat ammattilaiset Joona Mäki ja Jukka Juntunen.

REFERENSSI: mainosvideo unibed

Aurinkoinen kevätpäivän aamu vietettiin videokuvauksissa Oulun Kaakkurissa. Lapsien videokuvaus on taitolaji ja välillä se vaatii suostuttelua sekä sopivaa höpöttelyä. Tässäkin tapauksessa palkinnoksi luvatut jätti-Kinderit piti käyttää jo pukeumisvaiheessa. Lulu-kissa on niin luontainen näyttelijä, että tulee varmuudella jatkossakin meidän videomainoksiin!

Referenssi: Mainosvideo Oulun Mahti/Pohjola Rakennus

Tässä on varmasti yksi parhaista esimerkeistä meidän tarinamuotoisesta videomainoksesta. Projektin aikana pääsimme videokuvaamaan Ranuan karhuja, Oulun kaupungin upeaa maisemaa ja näyttelijöiden huippusuorituksia!

REFERENSSI: mainosVIDEO Bambustore

Kaksipäiväinen reissu upean Järvisydämen maisemiin Rantasalmelle synnytti 4 mainosvideota, useita kymmeniä huippuja still-kuvia ja hienoja muistoja. Järvisydämeen palataan varmasti vielä ja mielellään myös lomailut mielessä ❤️ Tässäpä referenssiksi yksi viikonlopun tuotoksista.

REFERENSSI: mainosVIDEO Roof Group – Kiinteistönvälitys

Roof Group on kiinteistönvälityspalveluihin erikoistunut yritys, jolle teimme mainosvideon sosiaalisen median kanaviin julkaistavaksi. Kuvauksista on tosi hyvät muistot ja taisipa mennä spiikitkin kerralla ”purkkiin”. Toki meidän avulla kokematonkin spiikkaaja onnistuu!

REFERENSSI: mainosVIDEO aavi

Suomen luontoa kauneimmillaan tarjoaa tässä videossa Iso-Syöte. Joissakin tapauksissa mainosvideolla toimii parhaiten tunteen luominen ilman, että puhutaan yhtään sanaa.

REFERENSSI: musiikkivideo the man eating tree

Meidän Joonan taidonnäyte käsikirjoituksesta, kuvauksesta, ohjauksesta, valaistuksesta ja editoinnista musiikkivideon muodossa.