Yhteystiedot

Pekka Seppälä

Toimitusjohtaja, suunnittelija, myyjä, guru, boomer

Puh. +358 40 163 4555
pekka@huurumedia.com
info@huurumedia.com
Ostomiehentie 12 A 11, 90420 Oulu

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003731379666
ALV: 3137966-6
Verkkolaskuoperaattori: 003723327487
Välittäjä/Operaattori: Apix Messaging Oy

Kuinka voimme auttaa?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

Yhteydenottolomake

Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Huuru Media

Yhteystiedot

Ostomiehentie 12 A 11, 90420 Oulu
Puh. +358 401634555
info@huurumedia.com

Rekisteristä vastaava henkilö

Pekka Seppälä
Puh. +358 40 1634555
pekka@huurumedia.com

2. Rekisteröidyt

  • Asiakkaat
  • Potentiaaliset asiakkaat

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Huuru Median asiakasrekistereihin tallennettuja henkilötietoa käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, palveluiden kertomiseen, markkinointitarkoitukseen sekä yrityksen palveluiden ja muiden toimintojen kehittämiseen / suunnitteluun sekä vastaaviin tarkoituksiin.

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot

  • Nimi
  • Yritys / yhteisö
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero

Asiakastiedot

Tiedot ostetuista tuotteista / palveluista

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen info@huurumedia.com

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään asiakkaalta itseltään asiakkaansuhteen syntyessä sekä rekisteripitäjän järjestelmistä palveluihin verkkolomakkeiden kautta. Lisäksi päivitetään viranomaislähteistä tai muilta palveluntarjoajilta, millä varmistetaan tiedon ajantasaisuuden.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin YRITYS OY:n ja sen jäsenliikkeiden ulkopuolelle.

8. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa. Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta taikka lähettämällä viestin osoitteeseen:
esimerkkimiest@esimerkki.fi

9. Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

12. Evästeet ja selailun seuranta

Keräämme käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston, avulla. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet.

Sivustomme käyttää Google Analytics-palvelua.

Sivuillamme on myös linkkejä muihin sivustoihin ja palveluihin. Me emme vastaa näiden ulkopuolisten sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä. Kolmannet osapuolet voivat asettaa evästeitä käyttäjän päätelaitteelle käyttäjän vieraillessa palveluissamme tilastoidakseen eri sivustojen kävijämääriä.

Tutustu tekijöihimme

Pekka Seppälä

Toimitusjohtaja, suunnittelija, myyjä, guru, boomer

Puh. +358 40 163 4555

pekka@huurumedia.com

Pitkän linjan myyntipuolen expertti, joka tietää juuri ne oikeat keinot, joilla saadaan kiinnitettyä asiakkaan huomio! Pekka pitää huolen siitä, että yrityksesi saa arvoisensa näkyvyyden. Sen verran konkari on kyseessä, että tietää myös millä asiakkaat karkoitetaan. Meidän porukan seniori. Vielä kuitenkin ihan työkykyinen.

Joona Mäki

Tuottaja, kuvaaja, thaiboxing-mestari

Puh. +358 41 457 2811

joona@huurumedia.com

Jos Suomen tietosanakirjasarja päivitettäisiin 2020-luvulle, sanojen ”macho” ja ”videokuvaaja” kohdalla olisi kuva tästä miehestä. Mies, joka ei päättänyt kulkea sitä helpointa tietä videokuvaajien kuumimpaan kärkeen ja hyvä niin, koska sen ansiosta asiakkaamme pääsevät nauttimaan timanttisen tarkoista tuotoksista. On kuvannut kaikkea – siis aivan kaikkea.

Laura Toljamo

Valo- ja videokuvaaja

Puh. +358 40 681 5437

laura@huurumedia.com

”Meidän Laura” kun saapuu pirttiin, niin ei jää ainakaan energiasta kuvauksien onnistuminen kiinni! Laura on saanut taistelutahtonsa ja ketteryytensä painiessaan lähes koko nuoruutensa jääkarhujen sekä susien kanssa revontulien valossa Ranualla. Elää käytännössä pelkällä poronkäristyksellä, kuivalihalla ja tuoreella rieskalla.

Jukka Juntunen

Valo- ja videokuvaaja, editoinnin täysiverinen velho

Puh. Älä soita Jukalle. Hänet löytää toimistolta 10.00-24.00.

jukka@huurumedia.com

Editoinnin Seppo Räty, molemmat ovat maailman parhaita omassa työssään, mutta kumpaakaan ei sovi päästää haastatteluihin. Viihtyy pimeässä ja kosteassa ilmastossa, joten on muuten täydellinen kombinaatio editointityöhön. Valokuvauksesta ja videomateriaalien tuotannosta Jukalla on vuosien kokemus, ja visioita löytyy.