Yritys

Olemme mainostoimisto, jonka juuret ovat syvällä pohjoisessa markkina-alueeseemme kuuluu koko Suomi ja olemme tehneet projekteja muuallakin Euroopassa. Teemme työtämme intohimolla ja täydellä sydämellä. Valokuvien ja videoiden parissa meidän kuvaajillamme on vahva kokemus mainos-, tuote-, esittely- ja musiikkivideoista. Videon suunnittelussa meidän käytössämme on 15 vuoden kokemus myyntialalta ja asiakkaiden parissa työskentelystä.

Markkinat muuttuvat ja me sen mukana. Ihmiset sosiaalisessa mediassa ja internetissä vaativat mainostajilta jatkuvasti entistä parempilaatuista markkinointia. Kokoajan tulee jotakin uutta ja lisäksi olemme historian saatossa oppineet paljon vaikuttamisen eri keinoista. Videomarkkinoinnissa vaikuttamisen eri keinoja on reilusti muita markkinointimuotoja enemmän.

Meidän juttu on tarinamuotoisten videoiden tuottaminen, niiden suunnittelu ja visuaalisesti mellevä toteutus. Siinä me ollaan todella kovia. Mehän ei sitte halutakkaan pelkästään kuvata, vaan autetaan suunnittelussa ja ihan kaikessa, missä meistä voi vain olla hyötyä.

Pekka seppälä

Toimitusjohtaja, Suunnittelija, myyjä, guru, boomer ja perheenisä

Pitkän linjan myyntipuolen expertti, joka tietää juuri ne oikeat keinot, joilla saadaan kiinnitettyä asiakkaan huomio! Pekka pitää huolen siitä, että yrityksesi saa arvoisensa näkyvyyden. Sen verran konkari on kyseessä, että tietää myös millä asiakkaat karkoitetaan.

Meidän porukan seniori. Vielä kuitenkin ihan työkykyinen.

Soita Pekalle: 040 163 4555

pekka@huurumedia.com

Joona Mäki

Tuottaja, kuvaaja, thaiboxing-mestari, babyboomer, oman elämänsä talentti

Jos Suomen tietosanakirjasarja päivitettäisiin 2020-luvulle, niin sanojen ”macho” ja ”videokuvaaja” kohdassa olisi vain kuva tästä miehestä. Mies, joka ei päättänyt kulkea sitä helpointa tietä videokuvaajien kuumimpaan kärkeen ja hyvä niin, koska sen ansiosta asiakkaamme pääsevät nauttimaan timanttisen tarkoista ja laadukkaista tuotoksista. On kuvannut kaikkea – siis aivan kaikkea.

Soita Joonalle: 041 457 2811

joona@huurumedia.com

LAURA TOLJAMO

”Meidän Laura” kun saapuu pirttiin, niin ei jää ainakaan energiasta kuvauksien onnistuminen kiinni! Laura on saanut taistelutahtonsa ja ketteryytensä painiessaan lähes koko nuoruutensa jääkarhujen sekä susien kanssa revontulien valossa Ranualla. Elää käytännössä pelkällä poronkäristyksellä, kuivalihalla ja tuoreella rieskalla.

 

Soita Lauralle 040 411 8372

laura@huurumedia.com

jukka juntunen

Valokuvaaja ja editoinnin täysiverinen velho

Editoinnin Seppo Räty, molemmat ovat maailman parhaita omassa työssään, mutta kumpaakaan ei sovi päästää haastatteluihin. Viihtyy pimeässä ja kosteassa ilmastossa, joten on muuten täydellinen kombinaatio editointityöhön. Valokuvauksesta ja videomateriaalien tuotannosta Jukalla on vuosien kokemus, ja visioita löytyy.

Älä yritä soittaa Jukalle. Jukan löytää tarvittaessa toimistolta aikavälillä 10.00-24.00.

jukka@huurumedia.com


ota reippaasti yhteyttä!

Ota yhteyttä