Lössi

Neljä vahvaa persoonaa, joissa ei ole mitään yhteistä, ei niin mitään. Ja se tuntuu toimivan vallan mainiosti. Joonan 7-vuotinen ja työntäyteinen kuvauskokemus, Pekan pitkä työura myynnin parissa ja idearikas Jose lennokkaine ajatuksineen luovat yhdessä timanttisen koneiston käyttöösi. Jukka pelastaa meidät aina lopulta timanttisella editoinnillaan.

Meidän juttu on tarinamuotoisten videoiden tuottaminen, niiden suunnittelu ja visuaalisesti mellevä toteutus. Siinä me ollaan todella kovia.

Mehän ei sitte halutakkaan pelkästään kuvata, vaan autetaan suunnittelussa ja ihan kaikessa, missä meistä voi vain olla hyötyä.

Tiimiin kuuluu myös yhteistyön kautta Ville, ja hän hoitaa kaiken epämääräisen mistä me muut ei ymmärretä yhtään mitään. Ville on velho kaikkeen Googleen liittyvissä asioissa.

Pekka seppälä

Suunnittelija, myyjä, guru, boomer ja perheenisä

Pitkän linjan myyntipuolen expertti, joka tietää juuri ne oikeat keinot, joilla saadaan kiinnitettyä asiakkaan huomio! Pekka pitää huolen siitä, että yrityksesi saa arvoisensa näkyvyyden. Sen verran konkari on kyseessä, että tietää myös millä asiakkaat karkoitetaan.

Meidän porukan seniori. Vielä kuitenkin ihan työkykyinen.

Soita Pekalle: 040 1634555

pekka@huurumedia.com

Joona Mäki

Tuottaja, kuvaaja, thaiboxing-mestari, babyboomer, oman elämänsä talentti

Jos Suomen tietosanakirjasarja päivitettäisiin 2020-luvulle, niin sanojen ”macho” ja ”valokuvaaja” kohdassa olisi vain kuva tästä miehestä. Mies, joka ei päättänyt kulkea sitä helpointa tietä valokuvaajien kuumimpaan kärkeen ja hyvä niin, koska sen ansiosta asiakkaamme pääsevät nauttimaan timanttisen tarkoista ja laadukkaista tuotoksista. On kuvannut kaikkea – siis aivan kaikkea.

Soita Joonalle: 041 457 2811

info@huurumedia.com

josefiina toikka

Toimitusjohtaja, spanieli-terrieri, ylin johtava valvontael(ä)in

Jos haluaa tietää jotain nykyaikaisesta markkinoinnista, niin tällöin kannattaa soittaa Joselle. Jos ei vastaa puhelimeen, niin on tallilla rapsuttelemassa hevosia, kantavuusalueen ulkopuolella ulkoilemassa tai tajuttomana kamppailuklubilla. Jos olet joskus miettinyt, että miksi vakuutusmaksut ovat niin korkeita ja nousevat vain kokoajan, niin yksi syyllisistä on tässä. Erittäin tapaturma-altis tyyppi, joka on jo jokaisen vakuutusyhtiön mustalla listalla.

Soita Josefiinalle: 040 7518410

info@huurumedia.com

jukka juntunen

Valokuvaaja ja editoinnin täysiverinen velho

Editoinnin Seppo Räty, molemmat ovat maailman parhaita omassa työssään, mutta kumpaakaan ei sovi päästää haastatteluihin. Viihtyy pimeässä ja kosteassa ilmastossa, joten on muuten täydellinen kombinaatio editointityöhön. Valokuvauksesta ja videomateriaalien tuotannosta Jukalla on vuosien kokemus, ja visioita löytyy.

Älä yritä soittaa Jukalle. Jukan löytää tarvittaessa toimistolta aikavälillä 10.00-24.00.

info@huurumedia.com


ville korkeakivi

Meillä muilla tuottaa ongelmaa jo pelkästään lausua sanoja Google Ads, Web -analytiikka ja hakukoneoptimointi. Siksi meillä on Ville.

Ville hoitaa yrityksesi näkyvyyden sille tasolle, että asiakkaat löytävätkin joskus ne mainosvideot mitä me ollaan yhdessä tehty.

info@huurumedia.com

ota reippaasti yhteyttä!